Valencia Basket ofereix hui el títol de l’Eurocup Women


Després de la brillant conquesta del títol de l’Eurocup Women en la localitat hongaresa de Szekszard, València Basket emprén hui dilluns el camí de tornada fins a València. Demà dimarts, oferirà el títol a les autoritats valencianes, acabant amb una trobada virtual al costat de tota l’afició taronja que podrà seguir-se en totes les xarxes socials del València Basket.

 

Les visites institucionals començaran a les 16.30 amb la recepció a l’Ajuntament de València per part de l’alcalde de la nostra ciutat, Joan Ribó. La segona parada tindrà lloc a les 17.15 hores en el Palau de la Generalitat Valenciana amb la recepció per part del President de la Generalitat, Ximo Puig. L’última parada de la comitiva tindrà lloc a les 18 hores amb la recepció en la Basílica.

 

La comitiva taronja, més reduïda del desitjat per motiu del COVID, estarà encapçalada per les tres capitanes, Anna Gómez, Queralt Casas i María Pina, al costat de l’entrenador Rubén Burgos i al director esportiu Esteban Albert, als quals acompanyarà la representació institucional, encapçalada pel president Vicente Solá, el Director General, José Puentes, i el Director Institucional, Víctor Luengo.

 

T’esperem a les 19.30 hores en la gran trobada virtual!

Una vegada finalitzada la visita institucional, arribarà el plat fort per a la nostra afició, per a la Família Taronja. Des de les 19.30 hores, tota la plantilla campiona de l’Eurocup Woman serà present en un gran esdeveniment virtual per a tota l’afició del València *Basket. La trobada serà retransmesa en obert per a tota l’afició a través dels comptes de Youtube, Facebook i Instagram del València Basket.

 

Deixa les teues preguntes!

Tant en aquest post, com en directe en l’emissió en qualsevol dels 3 canals, pots deixar-nos les teues preguntes per a la jugadora que vulgues o per al primer entrenador, Rubén Burgos. Volem que sigues part activa d’esta trobada!.

 

Cronologia: Dimarts 13 d’abril

16.30 – Recepció a l’Ajuntament de València

17.15 – Recepció en el Palau de la Generalitat

18.00 – Recepció en la Basílica

19.30 – Trobada virtual

Font: Valencia Basket    www.valenciabasket.com