J25 LF Endesa: Valencia Basket tanca la setmana amb doble victòria (53-74)


Valencia Basket aconsegueix una sòlida victòria a domicili enfront de Alter Enersun Al-Qázeres, la segona d’aquesta setmana i després de tres setmanes sense competir, que posa el 21-1 en LF Endesa. Victòria coral, amb totes les jugadores que van eixir a pista anotant, però amb una Celeste Trahan-Davis especialment encertada (18 punts -9/12 en TC-, 6 rebots, 2 assistències i 20 de valoració).

 

Valencia Basket va eixir al partit amb serietat en tots dos costats de la pista. Un bon parcial d’inici de 2-10 obligava les locals a parar el temps. Un temps mort que no va caure bé a les taronja. Al-Qázeres va tancar files en defensa i Valencia Basket va començar a tindre dificultats per a anotar. Al voltant de 4 minuts van estar les jugadores de Rubén Burgos sense veure l’anella fins que, amb un parcial local de 5 punts, el tècnic es veia obligat a parar el partit. A continuació, un triple d’Anna Gómez i cistella de Bec Allen deixaven les coses molt millor per a les taronja al final del primer quart.

El partit seguia en la línia de la falta de clarividència ofensiva. Per sort per a Valencia Basket, les de Càceres no ho estaven podent aprofitar. Amb quatre punts consecutius de Marie que van desembossar a l’equip i la direcció de Cristina Ouviña, el conjunt valencià va aconseguir soltar-se en atac per a posar una renda de 15 punts que doblegava a les locals al marcador. Al-Qázeres es mantenia en partit gràcies als tirs lliures però les pèrdues les van llastrar. Valencia Basket se n’anava al descans amb un +16 després de triple de Bec (21-37).

El pas pels vestidors li va anar millor a Al-Qázeres. Amb un parcial de 8-0, reduïen la diferència a la meitat. El parcial ho frenava Ouviña amb un triple i Valencia Basket va millorar amb la gran faena que estaven fent Raquel i Celeste en la pintura, que frustrava qualsevol intent de les estremenyes d’intentar remuntar, liderades per Christinaki. Juskaite posava el màxim avantatge fins al moment en 18 punts amb un triple, però el tercer quart acabava amb la mateixa diferència que al descans.

Valencia Basket va seguir al seu ritme i Juskaite va elevar aqueix avantatge a 22 punts. Al-Qázeres no baixava els braços malgrat tot. Van continuar insistint i, amb dos triples consecutius, reduïen la diferència a 16. O’Dwyer posava a 15 punts a les seues mancant poc més d’1 minut, buscant reduir les distàncies al màxim. Però un triple de Ouviña i un altre de Queralt elevaven la renda per damunt dels 20 punts per a tancar còmodament la victòria taronja.

Font: Valencia Basket Femení  www.valenciabasket.com

Foto: Alter Enersun Al-Qázeres