A la venda 325 entrades més per a la tornada de les semifinals de playoffs davant Spar Girona


Valencia Basket posa ja a la venda, de forma exclusivament on-line, 325 noves entrades per al partit de tornada de l’encreuament de semifinals de la Liga Femenina Endesa que enfontrarà el nostre equip professional davant Spar Girona (dissabte 24 d’abril, 20.30 hores). Les entrades es posaran a la venda a partir de 15 euros.

El Club ha rebut l’aprovació per part de les institucions i autoritats competents per a ampliar l’aforament en aquest partit, ateses les noves restriccions que permeten sol·licitar-ho en competicions oficials d’àmbit estatal. Les 325 noves entrades, junt amb les 140 localitats ja venudes i les localitats reservades per a la Targeta #EActiBasket que accediran a l’encontre, completen l’afluència permesa per les autoritats atenent mesures sanitàries.

Preu davant Spar Girona (Liga Femenina Endesa)

Grada Precio
Anillo superior 15 euros
Tribuna 20 euros

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir al partit, que és inclòs a la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/

En el procés de compra en línia, l’aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre les quals:

  • Respectar la distància mínima d’1.5 m. de seguretat i l’accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.
  • Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.
  • Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.
  • Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l’ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.
  • Ús obligatori de màscara en tot moment. No estarà permés menjar mentre s’estiga en la graderia.